Samen maken we De Connectie
Ruim vierhonderd professionals maken De Connectie. Zij zijn een kei in hun vakgebied, kennen de gemeenten en andere klanten en hun behoeften, zijn servicegericht, zelfstandig en resultaatgericht. De Connectie is een ‘platte’ organisatie met vak-georiënteerde afdelingen en een bedrijfsbureau.

Werken voor De Connectie

Betrokken, professioneel en integer, dat zijn de kernwaarden van De Connectie. De medewerkers maken De Connectie. Zij vormen de bouwstenen van de organisatie en zijn het gezicht. Excelleren in het vakgebied en in het faciliteren van de gemeenten en andere klanten, dat is het doel. De medewerkers van De Connectie zijn professionals, tonen eigenaarschap, zijn resultaatgericht en vinden open en direct communiceren belangrijk. Met elkaar en met de gebruikers.

De Connectie geeft ruimte en verantwoordelijkheid en investeert in mensen. Omgekeerd zijn de medewerkers zich bewust van hun talenten en competenties en die van elkaar. Ze blijven die ontwikkelen om de dienstverlening van De Connectie te optimaliseren. Het doel is dat iedereen zoveel mogelijk op de juiste plek zit. Hoe meer het werk past bij iemands talenten en ambitie, hoe groter het werkplezier en hoe beter de prestaties.

Bouw jij mee aan De Connectie? Je bent van harte uitgenodigd om te reageren op
onze vacature(s). Zijn er geen vacatures? Houd deze website in de gaten en ‘stay connected!’